Netvilág

Az Internet napjaink legdinamikusabban fejlődő médiuma. Rendszeres látogatóinak a száma évről évre megduplázódik, és lassan elérhető lesz minden otthonban. Az alternatív vizuális és írott sajtó hirdetéseiből lassan eltűnnek a termékek, szolgáltatások részletei, helyettük web címek és email címek jelennek meg mindenhol. Az Internet elkerülhetetlen és mindennapos eszközzé vált, mind az üzleti életben, mind a hétköznapjainkban.

ugrás lap tetejére

Úgy érzi, Önnek és vállalkozásának nincs szüksége az internetes jelenlétre?

Meglehet... Ha Ön úgy véli, hogy vállalkozásának forgalma NEM növekedne,

 • ha lehetővé válna, hogy cégéről, termékeiről és szolgáltatásairól minimális költségen színes és dinamikus anyagokat, részletes információkat juttasson el széles rétegekhez,
 • ha szorosabbá tehetné kapcsolatát ügyfeleivel úgy, hogy az egyik fél számára se jelentsen plusz nehézséget, elégedettséget viszont annál inkább,
 • ha a weben kitölthető űrlapokkal, szerződésekkel még könnyebbé és gyorsabbá tehetné üzletének menetét, a megállapodások létrejöttét,
 • ha ügyfelei az Ön vállalkozásának termékeit, szolgáltatásait közvetlenül az interneten is megvásárolhatnák,

akkor Önnek valóban nincs szüksége ránk.

ugrás lap tetejére

Jelen van, de lapja nem hozza üzletének a beígért forgalomnövekedést?
 • Talán olyan cég kereste meg, amely Önnek pár ezer Forintért internetes jelenlétet biztosított, de nem közölte, hogy az Ön cégneve, csak egy lesz a puritán kivitelű lapon található többszáz névből.
 • Talán az Önnek készített lap külleme, nem megfelelő felépítése miatt nem tartja ott az érdeklődőket.
 • Talán úgy érzi ennyi is elég, hiszen hogy is növelhetné bevételeit egy internetes lappal?

Ha ez így van, ne várjon tovább! Kérje most stúdiónktól lapja ingyenes elemzését! Feltárjuk a vélt hibákat, és megtesszük javaslatainkat, hogy lapja hatékony részese legyen a mindennapi üzletmenetének.

ugrás lap tetejére

Nem ismeri a lehetőségeit?

Munkatársaink minden információt megadnak Önnek, hogy megfelelően tudjon tájékozódni. Segítenek felmérni igényeit, lehetőségeit, és felépítik Önnek a cége arculatát hűen tükröző, tevékenységéhez, szolgáltatásaihoz optimálisan igazodó weblapot, legyen az egy bemutatkozó lap, adatbázis, galéria, ügyfélszolgálati rendszer, vagy akár webáruház.

ugrás lap tetejére

Cége telephelyén még nem elérhető az internet, hogyan fogadja hát a webes megrendeléseket?

Ha ilyen gondolatok bosszantják, mától nyugodtan aludhat. Kérésére a weben érkező megrendeléseit, azonnal kiküldjük SMS-ben a telefonjára, hogy cége minél hamarabb teljesíthesse azokat.

ugrás lap tetejére

Tudja, hogy lépnie kell, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá?

Hívjon minket, vagy írjon email címünkre! Nálunk megvan minden, ami ahhoz kell, hogy elindíthassa weblapját.

 • Ha cégének még nincs webcíme, domain neve, Önnek csak ki kell találnia azt, és mi regisztráljuk a legkedvezőbb áron.
 • Át kell gondolnia, mi lesz lapjának fő rendeltetése, milyen témák, milyen szolgáltatások legyenek benne. Mi segítünk Önnek megkomponálni legoptimálisabb weblapszerkezetet, majd megvalósítjuk azt és megtöltjük az Ön által biztosított tartalommal.
 • Lapjának - hogy mások is elérhessék, láthassák - tárhelyre van szüksége egy internetbe kötött serveren. Mi ezt is biztosítjuk, az Önnek elképzelhető legelőnyösebb áron.
 • Önt és munkatársait weblapjuk látogatói el kell hogy érhessék az internetről. Mi megadjuk ehhez Önöknek a szükséges email fiókokat is.
 • Hogy megtudhassa, lapját mikor és mennyien tekintik meg, ingyenes on-line látogatói statisztikákat biztosítunk Önnek.
 • Lapját alkalmanként vagy rendszeresen frissíteni, karbantartani kell. Önnek csak a szükséges anyagról, az aktuális információkról kell gondoskodnia, ezek manuális vagy automata feltöltéséről már mi gondoskodunk.
 • Ha szeretné, hogy weblapját minél szélesebb körben megismerjék, hogy befektetése biztosan megtérüljön, kérésére népszerűsítjük oldalát, elkészítjük lapja reklámcsíkját, médiát vásárlunk Önnek, lapját regisztráljuk a legismertebb webkeresőkben.

ugrás lap tetejére